Vagabond-kengät

 

Vagabond on ruotsalainen kenkämerkki, joka perustettiin jo 1960-luvun lopulla. Vagabond valmisti aluksi kenkiä vain miehille, mutta pian valikoimaan lisättiin myös Vagabond-kenkiä naisille. Nykyään Vagabond-kenkiä myydään miljoonia pareja vuodessa ja Vagabond-tennarit, Vagabond-ballerinat ja Vagabond-kävelykengät löytyvät kenkähyllyistä ympäri maailmaa.

Laatu yhdistettynä ajattomaan pohjoismaalaiseen tyylikkyyteen on yhdistelmä, joka puree kenkäfaneihin vuodesta toiseen.

 

Vaikka Vagabond on tunnettu hillitystä värimaailmasta ja klassisesta muotoilusta, on kengissä aina mukavasti mausteita ajankohtaisista huipputrendeistä. Vagabond Zoe on trendikäs tarrakiinnityksella varustettu tennari, Kenova rouhea maihari, Kasai klassinen nauhatennari ja Linhope miesten nahkainen kävelykenkä. Vagabond-valikoima hurmaa laajudellaan!

 

Tyylikkään muotoilun lisäksi Vagabond on tunnettu laadukkaista materiaaleista. Nahkakengät ja mokkakengät ovat monen kenkäfanin suosikkikenkiä kestävyytensä ja ajattomuutensa ansiosta. Nahka, mokka sekä orgaaninen puuvilla ovat Vagabond-kenkien vakiomateriaaleja.

 

Oli hankintalistallasi sitten Vagabond-nilkkurit, Vagabond-avokkaat tai Vagabond-saapaat, löydät haluamasi varmasti Kookengästä! Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita Vagabond-kenkiä naisille ja miehille. 

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 75

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 75

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi