Vagabond kengät netistä

Vagabond-kengät hurmaavat laadulla ja tyylillä. Kookengästä löydät aina uusimmat Vagabondin tennarit, nilkkurit, varsikengät, saappaat, juhlakengät, ballerinat ja sandaalit.

Vagabond kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
105 kpl tuotteita
Uusimmat
105 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Vagabond kengät netistä

Vagabond on ruotsalainen kenkämerkki, joka perustettiin jo 1960-luvun lopulla. Vagabond valmisti aluksi kenkiä vain miehille, mutta pian valikoimaan lisättiin myös Vagabond-kenkiä naisille. Nykyään Vagabond-kenkiä myydään miljoonia pareja vuodessa ja Vagabond-tennarit, Vagabond-ballerinat ja Vagabond-kävelykengät löytyvät kenkähyllyistä ympäri maailmaa.

Laatu yhdistettynä ajattomaan pohjoismaiseen tyylikkyyteen on yhdistelmä, joka puree kenkäfaneihin vuodesta toiseen.

Vaikka Vagabond on tunnettu hillitystä värimaailmasta ja klassisesta muotoilusta, on kengissä aina mukavasti mausteita ajankohtaisista huipputrendeistä. Vagabond Zoe on trendikäs tarrakiinnityksellä varustettu tennari, Kenova rouhea maihari, Kasai klassinen nauhatennari ja Linhope miesten nahkainen kävelykenkä. Vagabond-valikoima hurmaa laajuudellaan!

Tyylikkään muotoilun lisäksi Vagabond on tunnettu laadukkaista materiaaleista. Nahkakengät ja mokkakengät ovat monen kenkäfanin suosikkikenkiä kestävyytensä ja ajattomuutensa ansiosta. Nahka, mokka sekä luomupuuvilla ovat Vagabond-kenkien vakiomateriaaleja.

Oli hankintalistallasi sitten Vagabond-nilkkurit, Vagabond-avokkaat tai Vagabond-saappaat, löydät haluamasi varmasti Kookengästä! Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita Vagabond-kenkiä naisille ja miehille.

Sulje
Sulje