Vans-kengät

 

Vans aloitti skeittikenkien valmistuksen Anaheimissa, Kaliforniassa jo vuonna 1966. Nykyisin Vans-kengät ovat skeittareiden ja surffareiden lisäksi nuorten ja trendititietoisten aikuisten suosiossa. Vans-kengät ovat saaneet nimensä perustajiensa Paul ja James Van Dorenin mukaan. Alun perin yrityksen nimi oli Van Doren Rubber Company, josta se lyhennettiin muotoon Vans.

 

Vans-tennarit ovat katu-uskottavat ja boheemit kengät, jotka antavat asuun kuin asuun coolin säväyksen. Vans-kengät sopivat niin naisille kuin miehille moneen eri tilanteeseen ja omat Vans-kengät löytyy myös lapsille.

 

Vansin ensimmäinen kenkä oli Vans Deck Shoes 44 -tennari, joka tunnetaan nykyään Vans Authentic -nimisenä. Toinen tunnettu malli, Vans Slip-on on tunnettu erityisesti shakkiruudullisesta kuvioinnista.

 

Viime aikoina suosioon on noussut Vans Old Skool -skeittikenkä, jonka tunnistaa kengän sivulla kulkevasta raidasta. Monet Vans-mallit ja tyylit ovat syntyneet yhteistyössä tunnettujen skeittareiden kanssa, kuten Vans Era, jonka ovat suunnitelleet Dogtown-skeittarit Stacy Peralta ja Tony Alva.

 

Vans-kengät tunnistaa pitävästä ja usein paksusta pohjasta, joka on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta. Vanseja löytyy graafisen mustavalkoisina, kissakuvioisena, raidallisena ja kaikissa mahdollisissa eri väreissä. Kuvioinneissa on usein mukana aimo annos huumoria.

 

Miesten, naisten ja lasten Vans-kengät löydät Kookengän valikoimista kautta maan. Osta omat Vansit lähimmästä myymälästä tai netistä Kookengän verkkokaupasta. Onko sinun valintasi Authnetic, Old Skool vai ehkä Vans Era?

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

27 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

27 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi