Vans kengät netistä

Vansit antavat asuun kuin asuun rennon loppusilauksen. Onko sinun valintasi Vans Authentic, Vans Old Skool vai Vans Era? Kookengästä löydät Vans-tennarit naisille, miehille ja lapsille.

Vans kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
37 kpl tuotteita
Uusimmat
37 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Vans kengät netistä

Vans aloitti skeittikenkien valmistuksen Anaheimissa, Kaliforniassa jo vuonna 1966. Nykyisin Vans-kengät ovat skeittareiden ja surffareiden lisäksi nuorten ja trenditietoisten aikuisten suosiossa. Vans-kengät ovat saaneet nimensä perustajiensa Paul ja James Van Dorenin mukaan. Alun perin yrityksen nimi oli Van Doren Rubber Company, josta se lyhennettiin muotoon Vans.

Vans-tennarit ovat katu-uskottavat ja boheemit kengät, jotka antavat asuun kuin asuun coolin säväyksen. Vans-kengät sopivat niin naisille kuin miehille moneen eri tilanteeseen ja Vans-kenkiä löytyy myös lapsille.

Vansin ensimmäinen kenkä oli Vans Deck Shoes 44 -tennari, joka tunnetaan nykyään Vans Authentic -nimisenä. Toinen tunnettu malli, Vans Slip-on on tunnettu erityisesti shakkiruudullisesta kuvioinnista.

Viime aikoina suosioon on noussut Vans Old Skool -skeittikenkä, jonka tunnistaa kengän sivulla kulkevasta raidasta. Monet Vans-mallit ja tyylit ovat syntyneet yhteistyössä tunnettujen skeittareiden kanssa, kuten Vans Era, jonka ovat suunnitelleet Dogtown-skeittarit Stacy Peralta ja Tony Alva.

Vans-kengät tunnistaa pitävästä ja usein paksusta pohjasta, joka on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta. Vanseja löytyy graafisen mustavalkoisina, kissakuvioisena, raidallisena ja kaikissa mahdollisissa eri väreissä. Kuvioinneissa on usein mukana aimo annos huumoria.

Miesten, naisten ja lasten Vans-kengät löydät Kookengän valikoimista kautta maan. Osta omat Vansit lähimmästä myymälästä tai netistä Kookengän verkkokaupasta. Onko sinun valintasi Vans Authentic, Vand Old Skool vai Vans Era?

Sulje
Sulje