Viking-kengät

 

Norjalaiset Viking-kengät ovat lämmittäneet jalkoja jo vuodesta 1920. Viking valmistaa korkealaatuisia kenkiä haastaviin sääolosuhteisiin. Vuosikymmenien ammattitaidolla valmistetut Viking-jalkineet sopivat erinomaisesti pohjoisen ilmastoon ja vaihteleviin sääolosuhteisiin.

 

Viking-kenkien tarina alkoi, kun A/S Askim Gummivare Fabrikk perustettiin Norjassa. Neljän vuoden kuluttua kenkiä alettiin viedä Norjasta myös muualle Eurooppaan. 1950-luvulla yritys oli jo yksi koko Norjan menestyneimmistä. Viking-jalkineet ovat yhä suosiossa monipuolisten mallien ja innovatiivisten ratkaisujen ansiosta.

 

Lasten Viking-talvikengät pitävät pienet varpaat lämpiminä ja kuivina kovissakin pakkasissa. Viking Goretex pitää veden ja loskan ulkopuolella antaen pienten jalkojen samalla hengittää. Saappaiden sisäosat on peitetty lämpimällä villasekoitteella ja jalkineiden pohjat ovat uritetut tarjoamaan pitoa liukkaillakin keleillä. Viking termosaappaat on suunniteltu niin, että ne sopivat ihanteellisesti käytettäviksi toppahaalareiden ja kuravaatteiden kanssa. Tyylikkään ulkonäön ansiosta Viking-lastenkengät sopivat käytettäväksi myös farkkujen ja muiden siistimpien vaatteiden kanssa.

 

Viking saappaat ovat täydelliset jalkineet lapsen leikkeihin, sillä tukevat materiaalit ja erinomainen istuvuus varmistavat, että kengät pysyvät hyvin jalassa antaen samalla tukea. Nämä joka sään kengät ovat myös erittäin helpot puhdistaa: kuran ja muun lian voi huuhdella näppärästi pois vedenpitävästä kengästä juoksevan veden alla. Anna kenkien kuivua huoneenlämmössä ja ota taas käyttöön.

 

Viking-kokotaulukko alkaa jo koosta 23, joten kenkiä löytyy pienimmillekin lapsille. Talvikenkien ja saappaiden lisäksi valikoimasta löytyy myös iloisen värisiä välikausikenkiä ja lenkkareita. Lasten Viking-lenkkarit ovat varustettu kuminauhakiinnityksellä ja tarranauhoilla, joten kenkien pukeminen ja riisuminen on helppoa.

 

Kookengän laajasta Viking-valikoimasta löydät talvikengät, goretex-saappaat, lenkkarit, tennarit ja sandaalit. Vikingin lasten kengät sopivat joka lapselle ja joka säähän!

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 44

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 44

Sivu:
  1. 1
  2. 2

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi