Verkkokauppa sulkeutuu 29.7.2021. Kaikki tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti ja asiakaspalvelu jatkaa toimintaansa.

Miesten kävelykengät

Rajaa valikoimaa
Merkki
Koko
Väri
Päällisen materiaali
Vuorin materiaali
Vedenpitävyys
Järjestä
176 kpl tuotteita
Uusimmat
176 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Miesten kävelykengät

Miesten kävelykengät on tarkoitettu nimensä mukaisesti kävelyyn. Kävelykengät antavat jalalle sen tarvitsemaa tukea niin urheilullisemmassa kävelyssä kuin kaupunkikävelyssä. Mukavuus on kävelykengissä tärkeää, sillä ne ovat jalassasi useita tunteja päivässä. Hyvät miesten kävelykengät antavat jalkasi rentoutua liikkeessä. Kävelykengissä ei ole vartta tai niiden varsi on matala. Varreton miesten kävelykenkä on miellyttävä käyttää myös sisätiloissa, kuten toimistossa.

Tyylillisesti miesten kävelykengät voivat vaihdella paljonkin nahkaisista kävelykengistä tennareihin ja mukaviin miesten loafereihin. Valinnanvaraa kävelykenkien malleissa löytyy siis kaikkiin tilanteisiin vapaa-ajalla ja työpaikalla. Miesten kävelykenkä voi olla hyvännäköinen rennomman puvun kanssa tai osana tyylikkäämpää business-pukeutumista. Kävelykengät voivat myös olla sporttisemmat ja sopia yhteen farkkujen ja rennompien vaatteiden kanssa.

Valitse kävelykengän materiaali ja malli niiden käyttötarkoituksen mukaan. Testaa trendikkäitä tekstiilipintaisia miesten kävelykenkiä arkipukeutumisessa, löydä tyyliisi sopivat nahkaiset kävelykengät monissa eri värisävyissä tai tutustu miesten kävelykenkiin Gore-Tex-suojakalvolla, jos etsit säänkestävää mallia. Urheiluun ja ulkoiluun tarkoitetuissa kävelykengissä käyttömukavuuteen ja pohjan muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Nauhallisten kävelykenkien lisäksi tarjolla on laaja valikoima helposti puettavia miesten nauhattomia kävelykenkiä ja kävelykenkiä vetoketjukiinnityksellä.

Kookengän verkkokaupan ja myymälöiden valikoimasta löydät parhaat miesten kävelykengät suosituilta merkeiltä. Laadukkaita miesten kävelykenkiä valmistavat muun muassa Rieker, Vagabond, Clarks ja kotimainen Sievi. Kookengän valikoimasta löydät myös ergonomiset miesten kävelykengät ja kävelykengät leveällä lestillä.

Sulje
Sulje