Miesten talvikengät

Rajaa valikoimaa
Merkki
Koko
Väri
Päällisen materiaali
Vuorin materiaali
Vedenpitävyys
Järjestä
29 kpl tuotteita
Uusimmat
29 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Miesten talvikengät

Kookengän miesten talvikenkien valikoimasta löydät miesten jalkineet arkeen ja vapaa-aikaan moneen eri tyyliin ja tarpeeseen. Parhaat miesten talvikengät ovat samaan aikaan hyvännäköiset ja käytännölliset. Klassiset matalavartiset nilkkurit ovat ajaton ja monikäyttöinen valinta, sillä ne suojaavat myös nilkkaa viileällä säällä. Mustat tai ruskeat nahkaiset nilkkurit ja eleettömät matalat nahkakengät sopivat käytettäväksi vapaa-ajan pukeutumisen lisäksi myös toimistossa ja bisnespukeutumisessa.

Miesten trendikkäät talvikengät ottavat vaikutteita katutyylistä. Korkeavartiset miesten talvikengät, kuten rouheat maiharit ja katu-uskottavat buutsit näyttävät hyvältä niin farkkujen kuin rentojen reisitaskuhousujenkin kanssa yhdistettyinä. Sporttisia tennareita muina vuodenaikoina käyttävän miehen jalkoja suojaavat säiden kylmetessä miesten talvitennarit, joissa on lämmin ja paksu vuori.

Laadukkaat miesten talvikengät ovat tarpeellinen hankinta Suomen vaihtelevissa vuodenajoissa ja sääolosuhteissa. Todelliset jokasään luottojalkineet pitävät jalat kuivina kosteallakin säällä. Miesten talvikengät vedenpitävällä Gore-Tex-suojakalvolla ovat tarpeen silloin, kun sää muuttuu yllättäen päivän aikana kuivasta pakkasesta kosteaan loskakeliin. Kosteutta hylkivällä kalvolla varustetut talvikengät sopivat myös kaupunkikäyttöön, sillä teknisiä ominaisuuksia on tarjolla myös nahkaisissa nilkkureissa, kävelykengissä ja muissa muodikkaissa miesten talvikengissä.

Viileällä säällä talvikengissä olennaista on hyvän pidon antava liukumaton pohja. Kuvioitu ja uritettu pohja talvikengissä suojaa liukastumisilta jäisellä säällä ulkona liikkuessa. Kovilla pakkasilla kannattaa valita talvikengät, joissa on lämmin vuori. Lämpimimmät miesten talvikengät on vuoritettu villalla tai huovalla. Matala tai korkeampi varsi antaa sekä suojaa kylmyydeltä että tukea nilkalle. Miesten talvikengät vetoketjulla on helppo pukea, vaikka kengässä olisi vartta enemmänkin.

Sulje
Sulje