Verkkokauppa sulkeutuu 29.7.2021. Kaikki tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti ja asiakaspalvelu jatkaa toimintaansa.

Naisten kävelykengät

Rajaa valikoimaa
Merkki
Koko
Väri
Päällisen materiaali
Vuorin materiaali
Vedenpitävyys
Järjestä
239 kpl tuotteita
Uusimmat
239 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Naisten kävelykengät

Naisten kävelykengät ovat nimensä mukaisesti suunniteltu kävelyyn. Kävelykenkiä käytetään useita tunteja päivässä, joten käyttömukavuus on niissä erityisen tärkeää. Kauniita kävelykenkiä kehtaa esitellä myös lenkkipolun ulkopuolella. Kävelykenkien valikoimasta löydät sporttiset lenkkarit ja tennarit rentoon vapaa-ajan viettoon, siistit avokkaat ja mukavat korkokengät muodollisempiin tilaisuuksiin, kauniit ballerinat lämpimiin kesäpäiviin sekä kosteutta hylkivät naisten kävelykengät syksyn ja kevään vaihteleviin sääoloihin.

Säädettävä tai jalan muotoon mukautuva kenkä pysyy hyvin jalassa ja tukee jalkaa sopivasti.  Kävelykengistä on tarjolla niin matalia nyörillisiä versioita kuin myös helposti jalkaan sujahtavia joustavasta materiaalista valmistettuja kävelykenkiä. Myös tarralliset kävelykengät tai kävelykengät joustavilla nauhoilla saa nopeasti puettua jalkaan kiireisenä aamuna.

Kiinnityksen ohella kävelykengän pohjan materiaali ja malli ovat tärkeitä niiden mukavuuden kannalta. Kävelykenkien pohjista löytyy sekä ohuita ja joustavia että iskua vaimentavia vaihtoehtoja. Ulkopohjissa vaihtoehtoina on monenlaista kuviointia, jotka sopivat eri alustoilla, kuten sisätiloissa, asfaltilla tai vaihtelevammassa maastossa liikkumiseen. Mukava sisäpohja ja hyvän mallinen lesti pitävät huolen siitä, että jaksat kävellä kävelykengillä vaikka koko päivän. Sisäpohjista mukavimpiin kuuluvat jalan muotoon mukautuvat pohjalliset, joita löydät esimerkiksi Skechersiltä.

Kookengän naisten kävelykenkien valikoimasta löydät tyyliisi sopivat jalkineet mukavuudesta tinkimättä. Etsitpä sitten monikäyttöisiä nauhallisia kävelykenkiä, tyylikkäitä loafereja, siistejä kävelykenkiä citytyyliin tai kauniita jalkaa helliviä kenkiä juhlavan asun viimeistelyyn, löydät laadukkaat ja hyvännäköiset kävelykengät naisille Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta.

Sulje
Sulje