Naisten maiharit

Rajaa valikoimaa
Merkki
Koko
Väri
Päällisen materiaali
Vuorin materiaali
Vedenpitävyys
Koron korkeus
Järjestä
46 kpl tuotteita
Uusimmat
46 kpl tuotteita

Naisten maiharit

Naisten maiharit ovat yhdet harvoista kenkämalleista, jotka toimivat arjen menoissa, juhlissa että ulkoillessa.
Maiharit tuovat asennetta luentosaliin kuin myös työpukeutumiseen. Nahkamaiharit pitävät jalat kuivina ja lämpiminä, kunhan muistat huoltaa niitä oikein. Maihareita saa myös lämminvuorisina, paksulla pohjalla ja upeissa väreissä. Olipa tyylisi sitten minimalistinen, romanttinen tai rock, tänä syksynä löydät takuuvarmasti tyyliisi sopivat maiharit.

Naisten maiharit, viralliselta nimeltään maihinnousukengät, ovat ajaton klassikko, jotka pitävät pintansa vuodesta toiseen. Perinteisesti maiharit ovat kuuluneet alakulttuureihin, mutta tänä syksynä ne ovat ajankohtaisempia ja tyylikkäämpiä kuin koskaan aiemmin. Asennetta huokuvat maiharit ovatkin löytäneet tiensä yhä useamman kenkäkaappiin. Monipuolisuutensa vuoksi ne soveltuvat hyvin monenlaiseen menoon: yhdistä maiharit farkkuihin, leggareihin tai vaikka mekkoon. Maiharit ovat kuin luotuja Suomen vaihteleviin sääoloihin: ne antavat lämpöä ja ovat säänkestäviä. Monissa maihareissa sisällä on vuori, joka lämmittää kylmillä ilmoilla. Niin ikään useissa malleissa kengän pohja on suunniteltu estämään liukkautta. Vaikka maiharit monesti mielletään syksyn ja talven kengiksi, voit huoletta käyttää niitä myös kesäisin. Näyttävä asukokonaisuus syntyykin, kun yhdistät maiharit kevyempään vaatetukseen, kuten kesällä vaikkapa kukkamekkoon. Maiharia monikäyttöisempää kenkää on vaikea löytää.

Maihareita on saatavilla nykyään aivan laidasta laitaan. Sujauta jalkaan mielesi mukaan vaikkapa perinteiset 90-luvun maiharit, ronskit rock-henkiset tai tyylikkäät kiiltonahkamaiharit. Naisellisista malleista haaveileville valikoimista löytyy siroja malleja, joita on täydennetty kauniilla yksityiskohdilla kuten kuvioinneilla tai pirteällä värityksellä. Tänä vuonna trendikkäin malli on kuitenkin paksupohjainen maihari. Löydä omaan tyyliisi sopiva vaihtoehto ja leikittele tyyleillä!

Mikä parasta! Monipuolisuutensa lisäksi maiharit kestävät aikaa. Ne oikeastaan vain paranevat vanhetessaan. Uudenkireä nahka pehmenee käytössä ja näin ollen maiharit mukautuvatkin pikkuhiljaa jalkaan yhä mukavammaksi. Jotta saisit iloa maihareistasi mahdollisimman pitkään, on nahkaa syytä hoitaa säännöllisesti. Kenkäkaappiin kannattaa hankkia yksi puhdistava, yksi suojaava ja yksi hoitava kenkienhoitotuote, jotta saat maiharisi säilymään vuosia hyvinä.

Sulje
Sulje