Naisten nilkkurit

Rajaa valikoimaa
Merkki
Koko
Väri
Päällisen materiaali
Vuorin materiaali
Vedenpitävyys
Koron korkeus
Järjestä
127 kpl tuotteita
Uusimmat
127 kpl tuotteita

Naisten nilkkurit

Naisten nilkkurit voivat olla malliltaan klassisen naisellisia, näyttävän moderneja tai vaikkapa keveän tennarityylisiä. Naisten matalavartiset nilkkurit ovat monikäyttöiset jalkineet eri vuodenaikoina. Ne sopivat erityisen hyvin jalkineiksi syksyyn ja kevääseen, kun sää ei vielä vaadi lämpimiä saapikkaita, mutta on liian viileää ballerinoille. Talvipakkasilla jalkoja lämmittävät mukavasti vuoritetut lämpimät nauhalliset nilkkurit tai naiselliset matalat saapikkaat.

Ovatko tyylikkäät korolliset nahkanilkkurit, rennommat matalat sporttinilkkurit, värikkäät nauhalliset nilkkurit tai mukavat jokasään nilkkurit sinun valintasi? Nilkkurit ovat naiselle oivallinen valinta niin viimeisteltyyn bisnespukeutumiseen, persoonalliseen katumuotiin kuin rentoon farkkutyyliinkin. Voit loihtia uskomattoman määrän erilaisia asukokonaisuuksia ja tyylejä yhdistämällä naisten nilkkurit eri asuihin. Kokeile rohkeasti bikermallisia nilkkureita romanttisen kukkakuosisen mekon kanssa tai siroja mustia nahkaisia nilkkureita suurten pehmeiden neuleiden parina.

Tummat nahkaiset, kiiltäväpintaiset tai kapealla korolla varustetut nilkkurit sopivat myös juhlaan, kun yhdistät ne mekkoon tai housupukuun ja näyttäviin koruihin.

Nilkkureiden väreissä ja materiaaleista löytyy vaihtelua laidasta laitaan: pehmeää mokkanahkaa, patinoidun näköistä keinonahkaa, mattapintaista tekstiiliä, sileäpintaista nahkaa ja tyylikästä nupukkia. Tummien sävyjen lisäksi valittavana on värikkäitä nilkkureita, syviä lämpimiä sävyjä, kontrastivärejä ja pastellisia vivahteita. Kuvioidut, kiiltäväpintaiset tai näyttävin yksityiskohdin koristellut kengät kiinnittävät katseen kadulla. Valitse nilkkureiden materiaali tyylisi ja tarpeesi mukaan. Välikausien vaihtelevissa sääoloissa kengät kannattaa suojata niille sopivalla kenkienhoitotuotteella, jotta voit nauttia nilkkureistasi kaudesta toiseen.

Etsitpä sitten nilkkureita korolla tai matalalla pohjalla, vetoketjullisia nilkkureita tai vedenpitäviä Gore-Tex-nilkkureita, löydät upeat naisten jalkineet kenkähyllyysi Kookengän valikoimasta!

Sulje
Sulje