Verkkokauppa sulkeutuu 29.7.2021. Kaikki tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti ja asiakaspalvelu jatkaa toimintaansa.

Naisten saappaat

Rajaa valikoimaa
Merkki
Koko
Väri
Päällisen materiaali
Vuorin materiaali
Vedenpitävyys
Koron korkeus
Järjestä
16 kpl tuotteita
Uusimmat
16 kpl tuotteita

Naisten saappaat

Naisten saappaat ovat pohjoisen ilmastossa oleellinen kenkähankinta. Naisten saappaista löytyy eri malleja, josta jokainen löytää itselleen mieluisan. Varsi voi olla saappaissa joko pitkä koko pohjeen ja säären peittävä tai matalampi, mutta silti nilkkaa mukavasti lämmittävä. Saappaat suojaavat Suomen vaihtelevassa ilmastossa jalkoja kylmältä viimalta ja kosteudelta sekä talvella lumelta. Pitkävartiset saappaat ovat erinomainen yhdistelmä mekkojen ja hameiden kanssa, ja leveävartisten saappaiden sisään mahtuvat kapeat housunlahkeetkin.

Naisten saappaat antavat mallista riippuen ryhtiä tai rentoa tyylikkyyttä työpäivään ja arkeen. Matalakorkoiset saappaat toimivat erinomaisesti siistissä työpukeutumisessa. Yhdistä ruskeat nahkasaappaat farkkuihin tai mustat nahkasaappaat kotelomekkoon. Farkkujen kanssa toimivat hyvin myös persoonalliset bikertyyliset saappaat. Nauhalliset nahkasaappaat ovat naisellinen valinta, joiden ilme muuttuu, kun yhdistät ne paksuun neulepuseroon tai rentoon kauluspaitaan. Naisten saapikkaat tuovat tyyliä myös juhlaan. Korkeakorkoiset saappaat ovat upea valinta juhliin talvikaudella. Mustat nahkasaappaat sopivat lähes asuun kuin asuun. Yhdistä ne kiiltäviin ja kauniisti laskeutuviin materiaaleihin ja kauniisiin koruihin, jolloin ne sopivat myös muodollisempiin tilaisuuksiin.

Saappaiden materiaalina voi olla muun muassa nahka, mokka tai kiiltonahka. Lämpimiä saappaita etsivälle sopivat saappaat villavuorilla tai lämpimät pehmeällä karvavuorilla varustetut talvisaappaat. Erityistä suojaa välikausina ja sadesäällä tuovat kosteutta hylkivät saappaat tai saappaat vedenpitävällä Gore-Tex -suojakalvolla. Naisten saappaissa kauniin ulkonäön lisäksi on tärkeää on niiden käytännöllisyys. Kapeavartiset saappaat on helpompi pukea, kun varressa on pitkä vetoketju.

Kookengän mallisto tarjoaa trendikkäät naisten saappaat naiselle kuin naiselle. Laadukkaita naisten saappaita valmistavat muun muassa merkit Tamaris, Vagabond, Rieker ja Pomar.

Sulje
Sulje