Naisten talvikengät

Rajaa valikoimaa
Merkki
Koko
Väri
Päällisen materiaali
Vuorin materiaali
Vedenpitävyys
Koron korkeus
Järjestä
60 kpl tuotteita
Uusimmat
60 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Naisten talvikengät

Kookengän naisten talvikenkien mallistosta löydät laadukkaat kengät niin huolitellumpaan kuin rennompaan naisten pukeutumiseen. Mallisto tarjoaa vaihtoehtoja siisteistä talvitennareista klassisiin mustiin talvinilkkureihin ja persoonallisista nahkaisista maihareista sporttisiin talviulkoilukenkiin. Trendikästä tyyliä suosiva kokeilee rohkeasti valkoisia tai värikkäitä talvikenkiä. Talviseen kaupunkityyliin taas sopivat erityisesti klassiset nahkaiset talvisaappaat tai matalavartiset nilkkurit matalalla pohjalla tai naisellisella korolla. Aktiivinen ulkoilija sujauttaa talvella jalkaansa talveen sopivat lämpimät lenkkarit, varsikengät tai vuoritetut kumisaappaat.

Talvikenkiä löytyy moneen säähän ja tarpeeseen. Viileälle talvisäälle sopiva jalkinevalinta ovat pehmeällä ja lämpimällä vuorikankaalla varustetut talvikengät. Villalla tai huovalla vuoritettu talvikenkä on miellyttävän tuntuinen kovillakin pakkasilla. Voit lisätä talvikenkien sisälle myös eristävät pohjalliset lisälämpöä tuomaan. Hyvät talvikengät paitsi lämmittävät myös suojelevat liukastumisilta. Syvillä urilla kuvioitu pohja antaa pitoa jäisellä ja liukkaalla kelillä. Talvikengissä pohja saa näyttää rouhealta.

Joskus talvi saattaa yllättää ja sää vaihtua nopeastikin pakkasesta plussakeliksi. Jalat pysyvät kuivina loskaisella kadulla, kun talvikengissä on vettä hylkivä kosteussuojaus tai vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex-suojakalvo. Lumisella säällä ja lumihangessa liikkuessa taas kannattaa suosia pitkävartisia talvikenkiä, jotka suojaavat housujen lahkeita lumelta.Hyvin istuvat talvikengät ovat kevyet kävellessä. Nauhalliset talvikengät saa säädettyä omalle nilkalle ja pohkeelle istuvaksi, jolloin ne pysyvät jalassa monessa menossa. Joustava levike tai vetoketju talvikenkien varressa tekee kenkien pukemisesta helppoa ja nopeaa. Erilaiset nauhat, kiristysnyörit, varren pehmeät topatut reunat ja varresta kengön ulkopuolelle asti kurkistavat pehmeät vuorikankaat kontrastiväreissä ovat sekä käytännöllisiä että hyvännäköisiä yksityiskohtia naisten talvikengissä.

Sulje
Sulje