Naisten tennarit

Rajaa valikoimaa
Merkki
Koko
Väri
Päällisen materiaali
Vuorin materiaali
Vedenpitävyys
Järjestä
391 kpl tuotteita
Uusimmat
391 kpl tuotteita

Naisten tennarit

Naisten vapaa-ajan kengät antavat jalalle mahdollisuuden levätä kiireisen päivän jälkeen. Tennareissa tulee liikuttua mukavasti ja tyylikkäästi. Laadukkaat citylenkkarit, korkeavartiset tennarit ja muut mukavat slip-on kävelykengät ovat mukava asuste menoihin.

Naisten tennareissa värien ja kuosien kirjo on laaja, joten Kookengän valikoimasta löydät vaihtoehtoja jokaisen naisen tyyliin: mustat ja valkoiset tennarit graafista lookia suosivalle, kukkakuoseja tai pitsiä romanttisempaan tyyliin, merihenkisiä canvastossuja kenkämallien klassikoita arvostavalle sekä metallin kiiltoa ja kiinnostavia kontrasteja värikkäästi pukeutuville. Tennarit ovat ajankohtainen asuste, jotka voit yhdistää niin nahkatakkiin ja kulutettuihin farkkuihin, pitkähelmaisiin hameisiin ja mekkoihin, rentoihin collegevaatteisiin kuin skarppiin housupukuunkin. Viimeistele huolettoman sporttinen kesäasu kevyillä sukkamaisilla sneakereilla tai yhdistele rohkeasti eri pukeutumistyylejä asussa ja kokeile toimistotyylissä vaaleanpunaisia tennareita tai neutraalin sävyisiä nudeja lenkkareita.

Näyttävät tennarit kiinnittävät katseen. Tennarit kuuluvat katutyyliin, joten niissä värien ja kuosien kirjo on laaja. Villitkin väriyhdistelmät ja yllättävät materiaalivalinnat ovat tennareissa sallittuja. Paksut pohjat ja urheilulliset yksityiskohdat ovat tällä hetkellä erityisen trendikkäitä naisten tennareissa. Ysärityyliä edustava Fila, skeittaajien suosima Vans ja värikkäistä lyhyt- ja pitkävartisista tennareista tunnettu Converse ovat suosittuja merkkejä, joiden tennareita näkee usein muotivaikuttajienkin jaloissa.

Tennarit ovat ihanteelliset vapaa-ajan kengät keväästä syksyyn, mutta naisten tennareista löydät malleja myös kylmempään vuodenaikaan. Talvella jalan pitävät lämpimänä varrelliset tennarit, joissa on lämpövuori ja kylmyydeltä eristävä paksu pohja. Talvisten tennareiden sporttisen tyylin täydentävät muun muassa pehmeät ja pörröiset karvavuorit sekä koristeelliset tikkaukset kengän päällä.

Sulje
Sulje