Verkkokauppa sulkeutuu 29.7.2021. Kaikki tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti ja asiakaspalvelu jatkaa toimintaansa.

Tietoa Kookengästä

Koko perheen kenkäkauppa Kookenkä on palvellut suomalaisia aina 1970-luvulta asti. Tänä päivänä Kookenkä on Suomen suurin ja luotetuin kenkäkauppaketju, jolla on yhteensä 31 myymälää 24 paikkakunnalla sekä verkkokauppa, joka palvelee ympäri vuorokauden.

Kookengän laajasta valikoimasta löydät paljon kenkiä sekä naisille että miehille. Valikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat lastenkengät pienille jaloille. Kesäiset ballerinat ja sandaalit, tyylikkäät juhlakengät, lämpimät talvikengät ja nilkkurit, rennot tennarit, lapsen ensiaskelkengät – asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua henkilökohtaisesti ja auttaa löytämään juuri sinulle sopivat kengät joka tilanteeseen. 

Kookengän valikoimasta löydät yli 30 laadukasta merkkiä, kuten Adidas, Vagabond, Fila, Sketchers, Björn Borg, Palladium, Puma, Vans ja Dr.Martens. Andiamo on Kookengän oma merkki, jonka valikoimaan kuuluu naisten, miesten ja lasten kenkiä. Andiamon kenkiä myydään vain Kookengässä.

Lue lisää Kookengän merkeistä »

Suomen luotetuin kenkäkauppa

Kuluttajat valitsivat Kookengän jo neljännen kerran peräkkäin Suomen luotetuimmaksi kenkäkaupaksi Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin merkki -tutkimuksessa. Kookenkä sai selkeällä äänten enemmistöllä yli 50 prosenttia kategorian maininnoista. 

Plussaa kenkäostoksista

Kookenkä on osa Kesko-konsernia, joten saat Plussa-kortilla hyviä tarjouksia kengistä sekä Plussa-pisteitä kaikista kenkäostoksistasi Kookengän myymälöissä ja verkkokaupassa.

Koo Club

Koo Club on sinulle, joka olet kiinnostunut pukeutumisesta, muodista ja tietysti kengistä. Liittymällä Koo Clubiin saat sähköpostiisi noin 2-3 kuukaudessa ajankohtaista tietoa siitä, mitä kenkämuodissa ja Kookengässä tapahtuu. Tarjoamme Koo Clubin jäsenille erilaisia kilpailuja ja hyviä Club-etuja.

 

Sulje
Sulje