Toimituskulut

Toimituskustannukset ja -vaihtoehdot:

Postin pakettiautomaatti: Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä lähetyksen saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti tai viimeistään 7 vuorokauden kuluessa saapumisilmoituksesta. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen avulla Postin verkkosivuilla. Toimitamme tunnuksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on lähetetty Kookengän verkkokaupasta. Postin pakettiautomaatti-toimitustavan hinta on 4,90 €/lähetys.

Nouto Postista: Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Postista. Saapuneesta paketista lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä tai kirjeellä. Voit noutaa lähetyksesi Postista heti lähetyksen saapumispäivänä klo. 16.00 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella Postin internetsivuilla. Toimitamme tunnuksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on lähetetty Kookengän verkkokaupasta. Henkilöllisyys on todistettava pakettia noudettaessa. Posti säilyttää lähetyksiä saapumisviikon jälkeen kaksi täyttä kalenteriviikkoa. Nouto Postista -toimitustavan hinta on 4,90 €/lähetys.

Postin kotiinkuljetus: Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Posti varmistaa kotiinkuljetuksen ajankohdan puhelimitse. Sinun tulee antaa tilaajatietoihin puhelinnumero, josta sinut tavoittaa päivisin. Lähetykset toimitetaan isommissa kaupungeissa vastaanottajalle arkisin kello 21.00 mennessä ja muilla alueilla klo 14.00 tai 17.00 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella Postin internetsivuilla. Toimitamme tunnuksen sähköpostiisi, kun tilauksesi on lähetetty Kookengän verkkokaupasta. Postin kotiinkuljetus -toimitustavan hinta on 7,90 €/lähetys.

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi aina pakettia noudettaessa. Palautus on Kookengän verkkokaupassa aina ilmainen.

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi