Verkkokauppa sulkeutuu 29.7.2021. Kaikki tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti ja asiakaspalvelu jatkaa toimintaansa.

Ecco Exostride W
Ecco Exostride W
Ecco Exostride W
Ecco Exostride W
Ecco Exostride W
Ecco Exostride W

Ecco Exostride W - Naisten kävelykenkä

Sporttinen kävelykenkä

97 93  
139,90 €
Hinta verkossa
-30% Ale-hinta
Väri

  • Toimitus alkaen 4,90 €
  • Ilmainen ja helppo palautus
  • Kattavat maksutavat

Tietoa tuotteesta

Tietoa tuotteesta Ecco Exostride W

Naisten vedenpitävä GORE-TEX® vapaa-ajan jalkine. Päällinen tekstiiliä/ synteettistä materiaalia, helppohoitoinen ja kuivuu nopeasti. Tekstiilivuorit, vaihdettavat tekstiilipohjalliset. ECCO FLUIDFORM™ -teknologia tarjoaa jalkaa myötäilevän muotoilun sekä pitävän liitoksen pohjan ja päällisen välille, ilman liimausta. Kannassa nähtävissä oleva ECCO SHOCKTHRU -teknologia, joka tarjoaa entistä paremman iskunvaimennuksen. Kevyt ja joustava PU/ kumi -ruiskuvalupohja

Koron korkeus Matala Päällisen materiaali Keinonahka, Tekstiili Vedenpitävyys Vedenpitävä Vuorin materiaali Tekstiili Tuotekoodi 34158050_112 Väri Musta

Arvostelut
Ei arvosteluja
Ei arvosteluja

Jotain meni pieleen

Tarkista saatavuus ja varaa

Näet alta tuotteen saatavuuden ja hinnan kaupoissa. Voit varata tuotteen maksutta. Pidämme sitä varattuna kaupan seuraavan aukiolopäivän ajan ja maksat tuotteen sitä noutaessasi. Mahdolliset lisäalennukset lasketaan kassalla. Alen aikana kauppakohtainen hinta saattaa poiketa ilmoitetusta. Hinnan voi varmistaa myymälästä.

Vahvista varaus

Varaus vahvistettu

Exostride W

Ecco Exostride W - Naisten kävelykenkä
Musta
Koko

Hinta
Liike

Lomakkeessa on virheitä. Tarkista kentät ja lähetä lomake uudelleen.

Varaus onnistui!

Saat ilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestillä, kun varaus on noudettavissa. Tuote on varattuna sinulle varausta seuraavan aukiolopäivän.

Sulje
Sulje