Ecco ST.1 W
Ecco ST.1 W
Ecco ST.1 W
Ecco ST.1 W

Ecco ST.1 W - Naisten tennari

Naisten sneaker

159 90   
Väri

  • Toimitus alkaen 4,90 €
  • Ilmainen ja helppo palautus
  • Kattavat maksutavat

Tietoa tuotteesta

Tietoa tuotteesta Ecco ST.1 W

Naisten trendikäs kaupunkisneaker, jossa maukkaasti yhdystyvät niin värit kuin materiaalit. Päällisen materiaaleina käytetty, vasikan mokkanahkaa, Jakin nupukkinahkaa sekä tekstiiliä. ECCO FLUIDFORM™ -teknologia tarjoaa jalkaa myötäilevän muotoilun sekä pitävän liitoksen pohjan ja päällisen välille. Kannassa nähtävissä oleva ECCO SHOCKTHRU -teknologia, joka tarjoaa entistä paremman iskunvaimennuksen. Kevyt ja joustava PU/ TPU -valupohja.

Koron korkeus Matala Päällisen materiaali Nahka, Tekstiili Vuorin materiaali Tekstiili Tuotekoodi 34158052_155 Väri Pinkki

Arvostelut
Ei arvosteluja
Ei arvosteluja

Jotain meni pieleen

Tarkista saatavuus ja varaa

Näet alta tuotteen saatavuuden ja hinnan kaupoissa. Voit varata tuotteen maksutta. Pidämme sitä varattuna kaupan seuraavan aukiolopäivän ajan ja maksat tuotteen sitä noutaessasi. Mahdolliset lisäalennukset lasketaan kassalla. Alen aikana kauppakohtainen hinta saattaa poiketa ilmoitetusta. Hinnan voi varmistaa myymälästä.

Vahvista varaus

Varaus vahvistettu

ST.1 W

Ecco ST.1 W - Naisten tennari
Pinkki
Koko

Hinta
Liike

Lomakkeessa on virheitä. Tarkista kentät ja lähetä lomake uudelleen.

Varaus onnistui!

Saat ilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestillä, kun varaus on noudettavissa. Tuote on varattuna sinulle varausta seuraavan aukiolopäivän.

Sulje
Sulje