Pomar 33470 Kanerva
Pomar 33470 Kanerva
Pomar 33470 Kanerva
Pomar 33470 Kanerva
Pomar 33470 Kanerva
Pomar 33470 Kanerva

Pomar 33470 Kanerva - Naisten kävelykenkä

Naisten kävelykenkä

95 92  
119,90 €
Hinta verkossa
-20% Ale-hinta
Väri

  • Toimitus alkaen 4,90 €
  • Ilmainen ja helppo palautus
  • Kattavat maksutavat

Tietoa tuotteesta

Tietoa tuotteesta Pomar 33470 Kanerva

Vedenpitävä ja hengittävä sneaker. Päällismateriaali musta mokkanahka. Pehmeä GORE-TEX-tekstiilivuori. Irroitettava pohjallinen. POMAR TR sport  kumipohja - kevyt sekä joustava pohja tukevalla pidolla.

NORMAALI ISTUVUUS - Yleisesti suosittelemme valitsemaan oman normaalin kokosi tästä mallista. Jos kokosi on kahden koon väliltä tai sinulla on kapea jalka, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon. Jos kengän pituus on sopiva, mutta tarvitset lisää tilaa, voit poistaa pohjallisen tai vaihtaa sen ohuempaan. Napakampaa istuvuutta saat vaihtamalla pohjallisen paksumpaan tai lisäämällä pohjallisen alle ohuen tasaisen lisäpohjallisen joka tuo myös lisää iskunvaimennusta.

Koron korkeus Matala Päällisen materiaali Mokkanahka Vedenpitävyys Vedenpitävä Vuorin materiaali Tekstiili Tuotekoodi 34160252_112 Väri Musta

Arvostelut
Ei arvosteluja
Ei arvosteluja

Jotain meni pieleen

Tarkista saatavuus ja varaa

Näet alta tuotteen saatavuuden ja hinnan kaupoissa. Voit varata tuotteen maksutta. Pidämme sitä varattuna kaupan seuraavan aukiolopäivän ajan ja maksat tuotteen sitä noutaessasi. Mahdolliset lisäalennukset lasketaan kassalla. Alen aikana kauppakohtainen hinta saattaa poiketa ilmoitetusta. Hinnan voi varmistaa myymälästä.

Vahvista varaus

Varaus vahvistettu

33470 Kanerva

Pomar 33470 Kanerva - Naisten kävelykenkä
Musta
Koko

Hinta
Liike

Lomakkeessa on virheitä. Tarkista kentät ja lähetä lomake uudelleen.

Varaus onnistui!

Saat ilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestillä, kun varaus on noudettavissa. Tuote on varattuna sinulle varausta seuraavan aukiolopäivän.

Sulje
Sulje