Sievi 32543 Ville
Sievi 32543 Ville

Sievi 32543 Ville - Miesten kävelykenkä

Miesten kävelykenkä

119 92  
149,90 €
Hinta verkossa
-20% Ale-hinta
Väri

  • Toimitus alkaen 4,90 €
  • Ilmainen ja helppo palautus
  • Kattavat maksutavat

Tietoa tuotteesta

Tietoa tuotteesta Sievi 32543 Ville

Miesten nahkainen kävelykenkä. Näppärä tarrakiinnitys tekee kengän pukemisesta ja riisumisesta helppoa. FlexStep-pohja on joustava ja vaimentaa kävelystä syntyvää iskua tuoden myös mukavuutta askellukseen. Kengän sisäosan mikrokuituvuori tuntuu miellyttävän pehmeältä jalalle ja siirtää hyvin kosteutta. Sievi Comfort -pohjalliset ovat irrotettavat ja suunniteltu ehkäisemään jalkaan kohdistuvaa rasitusta. Pohjallinen sisältää hopealankaa, joka tekee siitä antibakteerisen. Väri musta. Sievi kävelykenkä Ville XL on laajan lestin kenkä, joka antaa päkiälle ja varpaille tilaa ja jalalle mukavan tuntuman askeltaa.

Koron korkeus Matala Päällisen materiaali Nahka Vuorin materiaali Tekstiili Tuotekoodi 34160236_112 Väri Musta

Arvostelut
Ei arvosteluja
Ei arvosteluja

Jotain meni pieleen

Tarkista saatavuus ja varaa

Näet alta tuotteen saatavuuden ja hinnan kaupoissa. Voit varata tuotteen maksutta. Pidämme sitä varattuna kaupan seuraavan aukiolopäivän ajan ja maksat tuotteen sitä noutaessasi. Mahdolliset lisäalennukset lasketaan kassalla. Alen aikana kauppakohtainen hinta saattaa poiketa ilmoitetusta. Hinnan voi varmistaa myymälästä.

Vahvista varaus

Varaus vahvistettu

32543 Ville

Sievi 32543 Ville - Miesten kävelykenkä
Musta
Koko

Hinta
Liike

Lomakkeessa on virheitä. Tarkista kentät ja lähetä lomake uudelleen.

Varaus onnistui!

Saat ilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestillä, kun varaus on noudettavissa. Tuote on varattuna sinulle varausta seuraavan aukiolopäivän.

Sulje
Sulje