Uutuudet

Kenkäuutuudet saavat kenkäfanin sydämen sykkimään tiheämpään tahtiin. Välillä uudet kengät ostetaan pakon edessä edellisten kuluessa loppuun, mutta uudet kengät piristävät mieltä ja asukokonaisuuksia muulloinkin. Kenkämuoti elää jatkuvasti ja jos haluat pysyä ajan hermolla ja seurata kenkätrendejä, kannattaa kenkähyllyn sisältöä päivittää tasaisin väliajoin uusilla malleilla.

Tietyt klassikkokengät kuten tennarit ja nahkasaappaat säilyvät ajankohtaisina vuosia, mutta omaa kenkähyllyä on myös mukavaa päivittää uusimmilla trendikengillä. Usein uusi kenkämallisto julkaistaan eri merkeiltä usein keväisin ja syksyisin, mutta kauppojen hyllyille ja verkkokauppaan uutuuskenkiä saapuu tasaisesti ympäri vuotta.

Suosituimmat uutuuskengät saatetaan myydä nopeastikin loppuun, joten jos haluat varmistaa paikkasi kenkämuodin kärjessä, muista seurata säännöllisesti Kookengän verkkokaupan Uutuudet-osiota. Ihanimmat kenkäuutuudet löydät Kookengän myymälöistä ympäri Suomea sekä Kookengän verkkokaupan Uutuudet-osiosta!

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 40

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 40

Sivu:
  1. 1
  2. 2

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi